Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Dotychczas nadesłane prace konkursowe
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Dotychczas nadesłane prace konkursowe

Odp: Dotychczas nadesłane prace konkursowe 1 year, 2 months ago #454

• natas
  • ( User )
  • Ignorant
A moje cusik nie dotarło albo było za liche albo złamałem regulamin .Na razie nie mogę się dostać na pocztę wiec nie mam pojęcia ...ale pisało ,że zgłoszenie przyjęte ...

Odp: Dotychczas nadesłane prace konkursowe 1 year, 2 months ago #455

• 7qDb_imeil
  • ( User )
  • Administrator
  • http://splaszfx.pl
Twoja praca:

Nie zakwalifikowała sie do konkursu z powodu braku tytułu, opisu i metadanych o których pisaliśmy w regulaminie, a które były obowiązkowe. Zostałeś o tym poinfomowany mailowo i poproszony o ich poprawienie - niestety mail pozostał bez odpowiedzi.

Nie zakwalifikowało się równiez kilka innych prac - jednak w zadnym z wypadków powodem odrzucenia nie było poziom prac.
spieszmy się uczyć photoshopa, tak szybko przychodzą nowe funkcje

Odp: Dotychczas nadesłane prace konkursowe 1 year, 2 months ago #457

• natas
  • ( User )
  • Ignorant
Czy w związku z tym muszę to usunąć z serwisu You Tube ...z racji wykorzystanego logo ? Czy mogę zostawić i w wolnej chwili dodać dźwięk jakiś i wrzucić do np działu prace amatorów itd

Odp: Dotychczas nadesłane prace konkursowe 1 year, 2 months ago #458

• 7qDb_imeil
  • ( User )
  • Administrator
  • http://splaszfx.pl
oczwiscie ze możesz zostawic prace na YT. Zostala przeciez zgloszona do konkursu, a to ze sie niezakwalifikowala to juz zupelnie inna sprawa. Popraw jednak jej tytul i opis aby bylo wiadomo o co chodzi.
spieszmy się uczyć photoshopa, tak szybko przychodzą nowe funkcje
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.25 seconds
Idy marcowe online free | katalog | Eat Pray Love Online | Yo, tambien | Jutro będzie futro | Fritt Vilt 3 | Harry Potter and the Deathly Hallows: Pa