|
Welcome,
Guest
|
Kilka słów o sobie - dla nowozarejestrowanych.
|
TOPIC: Witam!
Witam! 1 year, 2 months ago #464
|
Witam wszystkich!
Przeglądałem wątki tego tematu ("Przywitaj się") i nie obrażę się, jak otrzymam odpowiedź "Dzień dobry dziadku". Mam 39 lat, interesuję się tym, w czym pracuję, czyli filmowanie i montaż. Pracuję na systemach Adobe i Sony Vegas. Zaintrygował mnie Lightworks i temu trafiłem na to forum. Mam nadzieję, że czegoś od Was się nauczę, a może i Wy nauczycie się czegoś ode mnie. Pozdrawiam! |
|
|
Odp: Witam! 1 year, 2 months ago #469
|
Witamy również i cieszymy się że nasza społeczność cię zainteresowała. Nie martw się- nie będziesz nazywany dziadkiem - chyba że uznasz to za ciekawy pseudonim i zażyczysz sobie żeby Cię tak nazywać
Cieszę się że przychodzisz z podejściem osoy chętnej do nauki, ale także osoby która chce się dzielić swoją wiedzą - takich nam tu potrzeba. W związku z tym witam Cię oficjalnie w naszej społeczności i czekam/czekamy na wszelkie pytania, problemy i zagadnienia które Ci się pojawią w głowie a którymi bedziesz się chciał podzielic. |
|
spieszmy się uczyć photoshopa, tak szybko przychodzą nowe funkcje
|
Odp: Witam! 1 year, 2 months ago #470
|
Miło mi.
Jeśli będę miał jakieś pytania, to raczej na temat programu, który mnie tu ściągnął. Ciekawy jestem, jakie wzbudził on zainteresowanie. Mnie zaintrygował, choć... pierwsze próby nie wyszły najlepiej. |
|
|
Odp: Witam! 1 year, 1 month ago #481
|
Co ty myślisz że jesteś jedynym w tym wieku na tym forum? Ja mam 40 i mam za.ebistą zabawę z tym programem choć nie da się ukryć że zupełnie zielonemu chłopu z wioch raczej w pracy się nie przyda. AE CS4. Pozdrawiam
|
|
Last Edit: 1 year, 1 month ago by odgrom. Reason: Cuś brakło dla pełnego zrozumienia.
|
Odp: Witam! 1 year, 1 month ago #482
|
No no no no... tak to generalizować nie można. Nawet chłopu z wiochy się może przydać. Wszak i ja z wiochy, a nawet jak to drzewiej bywało z rodziny chłopsko- robotniczej (och jak to dumnie brzmi, ale czy jeszcze ktoś pamięta co to znaczy, a raczej znaczyło) i kilka ładnych lat temu trafiłem na ten czy inny program i jednak po pewnym czasie - jak się okazuje - nawet mnie sie przydało
|
|
spieszmy się uczyć photoshopa, tak szybko przychodzą nowe funkcje
|
Odp: Witam! 1 year, 1 month ago #484
|
Wiocha czy miacho, wszędzie są telewizory, i wszędzie ludzie chcą oglądać zarówno program TV, jak i własne wspomnienia. Inna rzecz, że bogaci, którzy w miastach mają swoje biznesy mieszkają często poza miastem. A to są zleceniodawcy!
Mnie tam jest miło, że na tym forum jest przekrój wiekowy. Ktoś ma już jakieś doświadczenie z Lightworks? Robiłem kilka podejść, ale nie skończyły się one za dobrze. Krążę wokół Cinecutie, ale jeszcze się nie odważyłem |
|
|
|
Time to create page: 0.88 seconds